FitWood fortsätter sin internationella expandering med inträde på den danska marknaden

 

Apuls.dk har nu börjat som återförsäljare åt FitWood. Det är goda nyheter för våra kunder i Danmark, och goda nyheter för oss eftersom bolaget fortsätter att växa internationellt.

Som en stor online-aktör för hälsa och träningsprodukter, erbjuder Apuls mer än 3000 artiklar till tusentals nöjda kunder. Precis som FitWood håller de transparens och kundnöjdhet som som viktiga värdegrunder. Det bevisar inte minst deras 100-dagars ångerrätt, fri frakt inom Danmark och topprescensioner på Facebook och Trustpilot.

Vi är glada över att ha våra produkter på Apuls.dk tillsammans med framstående varumärken som Adidas, Everlast , och Pendlay, men också glad att vi erbjuder något lite annorlunda: attraktiv fitness-utrustning i trä som kan användas när som helst, eftersom kunden inte behöver gömma dem i garderoben för att imponera på gästerna.

”Vi är alltid glada över att börja arbeta med ett företag med ett gott rykte och en kundfokus ”, säger FitWood’s CEO Matias Kukkonen. ”Vi vet att kvalitativa träprodukter som kompletterar inredningen kommer att bli populär bland våra danska grannar.”