FitWood lanserar ny webbsida för den tyska marknaden

FitWood har lanserat sin tyska webbsida.

På den hittar kunderna företagets produktlinje av designad träningsutrustning, tillverkad i skandinavisk stil för att kunna passa ett brett spektrum av in redning. Nordisk björk är produkternas primära material som både är starkt och hållbart.

”Det är en spännande lansering för oss eftersom Tyskland är en väldigt designorienterad marknad. Vi är övertygade om att vacker träningsutrustning tillverkade av naturmaterial  kommer att tilltala den aktiva befolkningen där”, säger FitWood´s CEO Matias Kukkonen

I framtiden kan tyska kunder förvänta sig ännu bättre kundservice och snabbare leveranser.

Vi kommer att fortsätt utöka vår produktlinje och förbättra vår service globalt. Tycker du det låter intressant så följ gärna vår resa här.