FitWood UK är online!

Vi är glada att kunna meddela att  FitWood UK nu också är tillgängligt för alla våra kunder i Storbritannien, där du nu kan hitta vårt kompletta sortiment av designad träningsutrustning.

fitwooduk-pr

På FitWood tycker vi att träningsutrustning bör höja, snarare än att förringa skönheten i ditt hem – att det alltid ska vara till hands, snarare än gömt i garderoben. Vi vill att du ska kunna lita på att de produkter du väljer har tillverkats på ett genomtänkt och hållbart sätt.

Vi kompromissar inte för att uppnå dessa mål.

Det är därför alla våra produkter är noggrant utformade i en ren och tilltalande skandinavisk stil, och varför varenda en av våra artiklar kommer från hållbara skogar i Finland och där den bitande vintern har härdat björken.

Vi är stolta att kunna erbjuda dessa produkter till er som bor i Storbritannien och vet att denna lansering kommer vara till hjälp för att komma närmare er kunder.

Stanna med oss, det här är bara början.