Nu finns FitWood’s produkter på Intersport.fi

 

FitWood´s produkter finns nu tillgängliga på Intersport´s webbutik. Detta är ett stort steg framåt för  varumärket – Intersport är världens ledande återförsäljare av sportartiklar och bär med sig några av de tyngsta märkena i branschen: Adidas, Nike, Reebok och många fler.

”Intersport är enormt i Europa”, säger FitWood´s CEO Matias Kukkonen. ”FitWood´s produkter är av högsta kvalitét och mer nischade än den stora massans utbud i de billigare kategorierna. Därför är det väldigt uppmuntrande för oss att se även den största volymbaserade butikskedjan ser värdet i våra högkvalitativa, vackra och hållbara produkter för sina kunder. Det ger oss en väldig energi att att utöka vårt distributionsnät över hela Europa och resten av världen.”

Intersport bildades 1968 och idag överträffar deras årliga intäkter 11 miljarder euro genom 5400 försäljningsställe i 45 länder. Deras slogan ”Sport till folket” går hand i hand med FitWood´s värderingar.

Håll dig uppdaterad i vårt försök att förbättra världen med skandinaviskinspirerad, hållbar fitnessutrustning för hemmet.