Tyska Cosmopolitan rekommenderar FitWood

FitWood’s produkter har nyligen blivit rekommenderade i tyska Cosmopolitans januarinummer – spännande nyheter för FitWood som precis lanserat sin första Kickstarter kampanj i dagarna.

Detta kort efter publiceringarna i de finska dagstidningarna Kauppalehti och YLE Pirkanmaa.

En artikel om Fitwood´s produkter och och träningsmetoder i hemmet var nyligen med i en artikel i tyska tidningen Cosmopolitan
En artikel om Fitwood´s produkter och och träningsmetoder i hemmet var nyligen med i en artikel i tyska tidningen Cosmopolitan

Cosmo startades i USA 1886 som en familjetidskrift. Dess nuvarande iteration, som en internationell tidskrift för kvinnliga läsare, stäcker sig tillbaka till 1960-talet. Idag har varumärket 64 internationella upplagor som distribueras i 110 länder. Cosmo’s affärside har alltid varit att upptäcka stigande trender och presentera värdefulla produkter till sina läsare, med syfte att ge dem de bästa förutsättningarna att göra ett bra val. Produkterna de presenterar tenderar att vara av hög kvalitet, snygg design och funktionella.

”Vi på FitWood of Scandinavia är hedrade över att ha klarat oss genom Cosmopolitan´s tuffa kriterier. Det visar att vi gör framsteg för att kunna skapa en ny kategori kategori på den globala träningsmarknaden och bli en föregångare. Jag vill passa på att ge en eloge till våra första återförsäljare i centraleuropa, deras ansträngningar har uppenbart gett resultat”, kommenterar Matias Kukkonen, en av grundarna och SEO för FitWood.

De närmaste dagarna kommer att markera slutet av det första verksamhetsåret för FitWood. Under den tiden har de fått återförsäljare i fyra länder – bland annat i en av de största butikerna i Finland – och erbjuds tillsammans med några av de mest framstående varumärkena i världen. Företagets produkter och värderingar har mött kundernas förväntningar och accepterats av en lång lista av inhemska och internationella återförsäljare. För FitWood avslutades 2016 på ett positivt sätt trots alla de utmaningar som plågar nästan alla start-up.

Under 2017 kommer företaget fokusera på en internationell expansion, först till USA. De kommer att söka kapital från nya källor och ta sig an en enorm marknad med sitt engagemang för hållbarhet, kvalitét och design. För att se hur historien utvecklar sig, klicka här: https://fitwood.com/kickstarter/.

 

”Tack vare Cosmo och våra återförsäljare, men framför allt för våra kunder, kommer 2017 att bli ett spännande år för FitWood. Vi planerar att dela dessa stunder med våra medarbetare, partners och de kunder som vi finns för, och vi bjuder in dig att gå med i vår historia. Det finns fortfarande en hel del arbete att göra, men inom kort kommer vi att synas nära dig.”

-The FitWood Team