FitWood´s produkter finns nu tillgängliga i Norge

 
FitWood är stolta över att presentera sitt första norska partnerskap vilket ocks¨innebär att företaget befäster sin närvaro i de Skandinaviska länderna samtidigt som man fortsätter sin expansion söderut i Europa. Tikommani erbjuder ett komplett utbud av FitWood´s produkter, inlusive nyheterna Ribbstolen TROLLSTIGEN och det populära träningsbordet SNÖBLOCK.

”Emil Ramlert, Scandinavian Business Leader på FitWood, konstaterade ”det var trevligt att komma i kontakt med Lars och jag vet att han har stora planer för den verksamheten han har startat. Vi ser fram emot att ha en stark plattform i Norge för att kunna marknadsföra hållbar fitness utrustning av högsta kvalitét.”

Tikommani är en kundfokuserad online återförsäljare som leds av VD Lars Vaggen Kanedal. Liknande FitWood har Kanedal lanserat sin sida webbutik efter att ha samlat på sig erfarenhet efter sina 30 år i branschen. Webbutiken växer stadigt och nya produkter läggs till med jämna mellanrum.

Besök Tikommani här.

Shop FitWood in Norway