Meidän tarinamme

FitWood on suomalainen, vuonna 2015 alkunsa saanut yritys, jonka toiminnan keskiössä ovat luonnon kunnioittaminen, kaunis, aikaa ja käyttöä kestävä koivuvaneri, korkealuokkainen design, sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen.

Meille koti on paikka rauhoittumiselle, hauskanpidolle ja yhdessäololle, ja ennen kaikkea, se paikka, josta arkemme hyvinvointi rakentuu. Me uskomme, että aktiivinen elämäntyyli ja mielestä ja kehosta huolehtiminen ovat itselle merkityksellisten asioiden tekemisen ohella yksiä tärkeimmistä hyvinvoinnin peruspilareista. Tämän vuoksi olemmekin halunneet luoda kauniita, kodin sisustukseen sopivia tuotteita, jotka mahdollistavat aktiivisen arjen koko perheelle.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi rakentuu mielen ja kehon voimavarojen vaalimisesta, ja tämä on ollut yksi syy siihen, miksi juuri aidot luonnonmateriaalit ovat valikoituneet tuotevalikoimamme kulmakiveksi. On tutkitusti todettu, että luonnonmateriaalien ja etenkin puun käyttäminen sisustuksessa lisää hyvinvointia ja vähentää stressiä, joten luontoa huokuvien elementtien tuominen osaksi kodin sisustusta ei ole vain esteettinen valinta. Eri materiaalivaihtoehtoja miettiessämme koivuvaneri nousi ylivertaiseksi vaihtoehdoksi, sillä se on paitsi kaunis, ekologinen ja käyttöä kestävä, myös luonnollinen ja elävä. Ajan saatossa tuotevalikoimamme laajennuttua koivuvaneri on saanut rinnalleen myös muun muassa lehmuksen, haavan ja luonnonkorkin, sekä liudan kauniita, pääasiassa kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja tekstiilejä.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan pääasiassa Euroopassa ylimääräisen ilmastokuorman minimoimiseksi. Pyrkimyksemme on, että tuotteemme ovat paitsi materiaaliensa osalta ympäristöystävällisiä ja kestävyyteen tähtääviä, myös käyttötarkoitustensa puolesta mahdollisimman pitkäikäisiä. Meille monikäyttöisyys ei ole ainoastaan ominaisuus vaan myös arvo, jonka kautta pyrimme rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta. Kun tuotteet tarjoavat käyttäjilleen monia eri käyttömahdollisuuksia, tulee niiden elinkaarestakin usein myös pidempi.

Meille monikäyttöisyys ei ole ainoastaan ominaisuus vaan myös arvo, jonka kautta pyrimme rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta.