Materiaalit ja hoito

Tuotteemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä, mutta säilyäkseen hyvinä vuosien ja vuosikymmenten ajan, kaipaavat nekin silloin tällöin hiukan rakkautta ja huolenpitoa.

Me uskomme, että pienillä teoilla voi saada aikaan suuria vaikutuksia, ja siksi pyydämmekin, että pidät FitWood tuotteestasi huolta tarkistamalla sen säännöllisesti. Pienet liat voi useimmiten puhdistaa, rikkoutuneet osat korjata tai vaihtaa tarjoamiimme varaosiin, ja pienet kolhut ja jäljet, nehän vain kertovat eletystä elämästä. Mikäli et enää itse tarvitse tuotetta tai se on tullut tiensä päähän, annathan sen eteenpäin tai kierrätät osat asianmukaisesti.

Muistathan myös, että voit aina olla yhteydessä meihin, mikäli tarvitset neuvoja tuotteen huoltamiseen, korjaukseen tai varaosiin liittyen!

Hoito-ohjeet:

Koivuvaneri

Koivuvaneri on hyvin käyttöä ja kulutusta kestävä materiaali, minkä ansiosta se on myös melko helppohoitoinen. Muista kuitenkin säännöllisin väliajoin aina tarkastaa tuotteessa olevien ruuvien kiristys, jotta heiluminen ei pääse aiheuttamaan rakenteisiin ylimääräistä rasitusta ja tuotteen käyttö säilyy turvallisena. Mikäli tuote likaantuu, suosittelemme pyyhkimään sen kevyesti kostutetulla liinalla, ja tarvittaessa miedolla puhdistusaineella. Tärkeintä on välttää puisten tuotteiden kastumista, sillä se voi aiheuttaa niihin vaurioita. On myös hyvä muistaa, että puu on aina elävä luonnonmateriaali, joten värityksissä ja kuvioinneissa esiintyvä vaihtelu on täysin normaalia.

Tekstiilit

Pehmeiden tuotteidemme materiaalit on valittu tarkkaan vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla kunkin tuotteen käyttövaatimuksiin. Pyrimme käyttämään tekstiilituotteissamme kierrätettyjä materiaaleja aina kun se on mahdollista, tuotteiden hiilijalanjäljen minimoimiseksi. Etenkin kierrätetyille luonnonkuiduille on ominaista, että pinta on eläväinen ja siinä voi esiintyä pieniä väripilkkuja ja epäsäännöllisyyttä.

Laadukkaista materiaaleista huolimatta tekstiilit voivat kovan käytön myötä myös nyppyyntyä, ja nyppyjen poisto onkin osa kankaan normaalia hoitoa. Nyppyyntymistä voi ehkäistä imuroimalla kankaan pintaa hankaamatta tekstiilisuulakkeella, ja nukkaleikkuri on oivallinen väline nyppyjen poistoon. Jotta tuote säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään, noudatathan aina tuotteessa olevia pesu- ja kuivausohjeita ja tuuletat niitä tarvittaessa.

Varaosat

Pyrimme tarjoamaan tuotteisiimme varaosia parhaamme mukaan niiden elinkaaren pidentämiseksi. Mikäli tuotteesi kaipaa korvaavia osia, voit olla meihin suoraa yhteydessä sähköpostitse info@fitwood.com. Huomaathan, että verkkokaupastamme löydät myös peitetarroja eri väreissä, mikäli tuotteessasi olevat tarrat ovat ajan mittaan kuluneet tai kadonneet.