Banner Image

Palautuskustannukset

Ilmainen palautus kuluttajille.

Nämä hinnat koskevat kaikkia EU-maita paitsi Suomea.

Palautusmaksu on 14,95 € alle 3 kg:n palautuksilla ja 29,95 € yli 3 kg:n palautuksilla.

Palautusmaksu on £19,95 alle 3 kg:n palautuksilla ja £34,95 yli 3 kg:n palautuksilla.

Nämä hinnat koskevat kaikkia muita Euroopan maita paitsi Iso-Britanniaa ja EU-maita.


Palautusmaksu on 19,95 € alle 3 kg:n palautuksilla ja 34,95 € yli 3 kg:n palautuksilla.

Tämä koskee Yhdysvaltoja ja Kanadaa.

Kuluttajat vastaavat palautuksen toimituskuluista. Palautuskustannus määritetään tapauskohtaisesti.

Tämä koskee kaikkia muita maita, joita ei ole mainittu luettelossa.

Kuluttajat vastaavat palautuksen toimituskuluista. Palautuskustannus määritetään tapauskohtaisesti.

Palautusehdot

1. Muilla kuin yritysasiakkailla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät; ei sisällä noutopäivää) alkaen välittömästi paketin toimituksesta tai noutamisesta. Tuote on palautettava tai vaihdettava viimeistään 14. päivää seuraavana arkipäivänä. Esimerkiksi jos 14. päivä on lauantai, lähetys on tuotava tai postitettava viimeistään seuraavana maanantaina.

2. Postimyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Kuluttaja voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

3. Palautusoikeus ei koske tuotteita, joita ei voida myydä avaamisen jälkeen.

4. Yritysasiakkailla ei ole palautusoikeutta tai oikeutta peruuttaa tiettyjen tuotteiden tilauksia.

5. Osto- tai noutoajankohdaksi katsotaan päivä, jona paketti toimitettiin tai noudettiin kuljetusyritykseltä, tai vaihtoehtoisesti kuitissa oleva päivämäärä. Asiakas on velvollinen todistamaan paketin vastaanottamispäivämäärän esimerkiksi kuitilla tai kuljetusyhtiön rahtikirjalla.

6. Jos poikkeustapauksessa FitWood Oy hyväksyy myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen, veloitetaan omia kuluja vähintään 25% tuotteen hinnasta


7. Tuotteen palautuksen hyväksyttävien ehtojen määritelmät:

a) Tuote on alkuperäisessä pakkauksessa (hyvin pakattuna) ilman ylimääräisiä merkintöjä tai jälkiä.

b) Mukana on kopio kuitista / lähetteestä.

c) Palautus tehdään viimeistään 14 päivän kuluessa ostopäivästä.

8. Aiheettomien palautusten kulut veloitetaan asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

9. Puutteelliset palautukset lähetetään takaisin asiakkaan kustannuksella.

10. Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen. Toisen tuotteen mahdollinen toimitusviive ei aiheuta pidempää palautusaikaa toiselle tuotteelle.

11. Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai luottopakettilähetyksiä (palautuksia tai takuukorjauksia). Palautukset ja takuulähetykset tulee tehdä lähettämällä tuote FitWood Oy:lle asiakaspalautuksena FitWood Oy:n asiakaspalvelun antamien ohjeiden mukaisesti.

12. Kun asiakas lähettää jotain FitWood Oy:lle, hänen tulee muistaa pakata tuote hyvin ja kestävästi. FitWood Oy ei hyväksy tuotteen palautusta, jos sitä ei ole pakattu kunnolla.

13. Tuotteet, jotka on toimitettu puutteellisesti tai ilman syytä takuuhuoltoon, lähetetään takaisin asiakkaan kustannuksella.

14. Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan. Palautus on aiheeton, jos tuote on ehjä, se ei ole takuu- tai palautusajan piirissä tai palautus- / takuukorjauksen määritelmä ei muuten täyty. Viallisen tuotteen / osan etsiminen osapaketista on erillinen maksullinen palvelu. Veloitamme myös kolmannen osapuolen takuuseen kuulumattomat kulut, kuten korjausarviot.