Banner Image

Toimitushinnat ja -ajat

Toimitushinnat ja toimitusajat määräytyvät sijaintisi mukaan. Jos haluat tietää alueesi toimituskulut, kuljetusyhtiöt ja arvioidut toimitusajat, valitse sijaintisi luettelosta.

Arvioitu toimitusaika: 1-5 arkipäivää.
Kuljetusyhtiö: Matkahuolto

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille.

Toimituskulut alle 100 € tilauksille:
- Kirje 2,95 €
- Pieni paketti (alle 3 kg) 4,95 €
- Keskikokoinen paketti (3-10 kg) 9,95 €
- Iso paketti 14,95 €

Nämä tiedot koskevat kaikkia muita EU-maita paitsi Suomea.

Arvioitu toimitusaika: 2-7 arkipäivää.
Kuljetusyhtiö: GLS

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille.

Toimituskulut alle 100 € tilauksille:
- Kirje 4,95 €
- Pieni paketti (alle 3 kg) 9,95 €
- Keskikokoinen paketti (3-10 kg) 14,95 €
- Iso paketti 19,95 €

Arvioitu toimitusaika: 3-7 arkipäivää.
Kuljetusyhtiö: GLS

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille.

Toimituskulut alle 150 € tilauksille:
- Kirje 4,95 €
- Pieni paketti (alle 3 kg) 9,95 €
- Keskikokoinen paketti (3-10 kg) 14,95 €
- Iso paketti 19,95 €

Hinnat sisältävät tuonti- ja tullausmaksut.

Nämä tiedot koskevat kaikkia muita Euroopan maita paitsi Iso-Britanniaa ja EU-maita.

Arvioitu toimitusaika: 3-7 arkipäivää.
Kuljetusyhtiö: GLS

Toimituskulut:
- Kirje 4,95 €
- Pieni paketti (alle 3 kg) 9,95 €
- Keskikokoinen paketti (3-10 kg) 14,95 €
- Iso paketti 19,95 €

Mahdolliset ALV- tai tuontiverot eivät sisälly hintaan. Pyydä lisätietoja paikalliselta veroviranomaiselta.

Nämä tiedot koskevat Yhdysvaltoja ja Kanadaa.

Arvioitu toimitusaika: 5-14 arkipäivää.
Kuljetusyhtiö: FedEx

Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille.

Toimituskulut alle 200 € tilauksille:
- Kirje 9,95 €
- Pieni paketti (<6,6 lbs / 3 kg) 14,95 €
- Keskikokoinen paketti (<22 lbs / 10 kg) 24,95 €
- Iso paketti 49,95 €

Hinnat sisältävät tuonti- ja tullausmaksut.

Nämä tiedot koskevat kaikkia muita maita, joita ei ole mainittu luettelossa.
Huomaa, että emme voi toimittaa tuotteita seuraaviin maihin: Intia, Brasilia, Venäjä ja Pohjois-Korea.

Arvioitu toimitusaika: 5-14 arkipäivää.
Kuljetusyhtiö: FedEx

Toimituskulut:
- Kirje 9,95 €
- Pieni paketti (alle 3 kg) 49,95 €
- Keskikokoinen paketti (3-10 kg) 69,95 €
- Iso paketti 99,95 €

Mahdolliset ALV- tai tuontiverot eivät sisälly hintaan. Pyydä lisätietoja paikalliselta veroviranomaiselta.

Toimitusehdot

Näitä yleisiä ehtoja ("Yleiset ehdot") sovelletaan, kun kuluttajana ("Asiakas") teet tilauksen www.fitwood.com ja siihen liittyvien sivujen ("verkkosivusto") kautta. Sopimus on solmittu sinun ja FitWood Ltd.:n, rek. ei. FI26939323. Yksityiskohtaiset yhteystiedot ja muut tiedot FitWoodista löytyvät verkkosivustolta. Yleiset ehdot koskevat vain asiakkaita, jotka ovat kuluttajia.


Loppuunmyynti ja tekninen virhe


FitWood ei ole vastuussa, jos tuotteet ovat loppuunmyytyjä, eikä Verkkosivustolla olevista kuva- tai painovirheistä, kuten virheistä tuotekuvauksessa tai teknisissä tiedoissa, epätarkoista hinnoista ja hintojentarkistuksista (kuten muuttuneista hinnoista toimittajilta, muutoksista valuutoissa) tai virheellisistä tiedoista liittyen varastosaldoon. FitWoodilla on oikeus korjata tällaiset virheet ja muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa. Jos Asiakkaan tilaamalle tuotteelle on ilmoitettu virheellinen hinta, FitWood luonnollisesti ilmoittaa asiasta Asiakkaalle ja odottaa asiakkaan hyväksyntää muutetulle hinnalle ennen kuin FitWood jatkaa tilausprosessia. Kaikkia verkkosivustolla olevia kuvia pidetään kuvituskuvina. Tällaiset kuvat eivät takaa asiakkaan vastaanottamien tuotteiden määrää tai tuotteen tarkkaa ulkonäköä, toimintoja tai alkuperää. FitWood ei ole vastuussa mistään kolmansien osapuolien verkkosivustolla annetuista tiedoista.


IPR


Verkkosivusto ja kaikki sen sisältö ovat FitWoodin tai sen lisenssinantajien omistuksessa. Tiedot on suojattu immateriaalioikeuksilla ja markkinointilainsäädännöllä. Tämä tarkoittaa, että tavaramerkkejä, yritysten nimiä, tuotteiden nimiä, kuvia ja grafiikkaa, suunnittelua, ulkoasua ja tietoja tuotteista, palveluista ja muusta sisällöstä ei saa kopioida tai käyttää ilman FitWoodin kirjallista lupaa.


Ylivoimainen este

FitWood ei ole vastuussa viivästyksistä, jotka johtuvat FitWoodista riippumattomista olosuhteista, kuten yleinen työriita, sota, tulipalo, salama, terrori-iskut, muuttuneet viranomaismääräykset, tekniset ongelmat, viat sähkö-/tele-/tietokoneviestinnässä tai muussa viestinnässä sekä alihankkijan olosuhteista johtuvat viat tai viivästykset palvelussa. Tällaiset olosuhteet johtavat vapautukseen vahingonkorvauksista ja muista toimenpiteistä. Jos tällainen tilanne ilmaantuu, FitWood ilmoittaa asiasta Asiakkaalle tilanteen alettua sekä päätyttyä. Mikäli tilanne on kestänyt yli kaksi kuukautta, sekä Asiakkaalla että FitWoodilla on oikeus purkaa kauppa välittömästi.


Erotettavuus

Jos jokin tämän Sopimuksen ehto katsotaan pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi toimivaltaisen tuomioistuimen, viranomaisen tai välimiesoikeuden toimesta, loput kyseisestä määräyksestä ja kaikki muut määräykset pysyvät voimassa ja täytäntöönpanokelpoisina sovellettavan lain sallimassa laajuudessa. Kaikki pätemättömiksi tai täytäntöönpanokelvottomiksi todetut määräykset korvataan asiaankuuluvilla oikeudellisilla ohjeilla ja neuvoilla.


Muutokset yleisiin ehtoihin

FitWood pidättää oikeuden muuttaa näitä yleisiä ehtoja milloin tahansa. Mahdolliset muutokset näihin yleisiin ehtoihin julkaistaan ​​verkkosivustolla. Muutokset astuvat voimaan, kun Asiakas on hyväksynyt Yleiset ehdot (uuden oston yhteydessä tai verkkosivustoa selatessaan), tai vaihtoehtoisesti 30 päivää sen jälkeen, kun FitWood on ilmoittanut Asiakkaalle muutoksista. FitWood suosittelee kuitenkin, että Asiakas pysyy säännöllisesti ajan tasalla Verkkosivustolla saadakseen tiedon yleisiin ehtoihin tehtävistä muutoksista.


Sovellettava laki ja riitojenratkaisu

Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ​​ensisijaisesti sopimuksella FitWoodin asiakaspalvelun kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.

Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistua FitWoodin asiakaspalvelun kanssa keskustelemalla, voit asiakkaana tehdä valituksen suoraan verkossa EU-komissio-alustan erimielisyyksien sovittelun kautta, joka löytyy seuraavasta linkistä. Jos lähetät valituksen kyseisen alustan kautta, hakemuksesi välitetään automaattisesti oikealle kansalliselle elimelle, joka vastaa riitojen ratkaisemisesta. Tämä elin ottaa FitWoodiin yhteyttä ja yrittää ratkaista riidan ilman tuomioistuimen osallistumista. Kaikissa riita-asioissa FitWood noudattaa ARN:n tai vastaavan riitojenratkaisuelimen päätöstä.

Näiden yleisten ehtojen tulkintaa tai soveltamista koskevat riidat ratkaistaan ​​edellä olevan kohdan mukaisesti tai viime kädessä tuomioistuimissa.


FitWood on vahvistanut nämä ehdot 2024-05-08

HUOMAA! Mikään näissä Yleisissä ehdoissa ei vaikuta Asiakkaan pakollisiin lakisääteisiin oikeuksiin sovellettavien paikallisten lakien mukaisesti siltä osin kuin kyseiset oikeudet koskevat kyseistä asiakasta eikä niitä voida rajoittaa tai sulkea pois.

Voidakseen tehdä tilauksen Verkkosivuston kautta Asiakkaan tulee hyväksyä Yleiset ehdot. Hyväksymällä toimitusehdot, Asiakas sitoutuu noudattamaan yleisiä ehtoja kokonaisuudessaan ja vakuuttaa lukeneensa henkilötietoja ja evästeitä koskevat tiedot ja antaa suostumuksensa tässä esitetyn FitWoodin tietosuojakäytännön mukaiseen käyttöön.


Tilauksen vahvistus ja peruutus

Ostosopimus syntyy, kun FitWood on vahvistanut Asiakkaan tilauksen ja Asiakas on saanut tilausvahvistuksen FitWoodilta sähköpostitse. FitWood rohkaisee Asiakasta tallentamaan tilausvahvistuksen mahdollisia tilausta koskevia yhteydenottoja varten. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus, kunnes FitWood on vahvistanut sen. Mikäli tilaus peruutetaan, FitWood hyvittää asiakkaan tai maksu- tai luottokorttiyhtiön tilaukseen liittyvät maksut. Peruutuksen sattuessa ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info@fitwood.com.

Kun vierailet osoitteessa fitwood.com ja teet ostoksen, FitWood käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen sivuston ja saattaakseen ostosopimuksen loppuun. Vahvistat, että antamasi tiedot ovat tarkkoja ja täydellisiä ja että kaikki epätarkat tai puutteelliset tiedot ovat sinun vastuullasi. Tietoja FitWoodin henkilötietojen käsittelystä löytyy FitWoodin tietosuojakäytännöstä.


Asiakkaan kirjautumistiedot

Asiakas sitoutuu varmistamaan, että kukaan muu kuin Asiakas ei käytä Asiakkaan kirjautumistietoja. Asiakas ei saa paljastaa käyttäjätunnustaan ​​tai salasanaansa kenellekään ja huolehtii siitä, että kaikki käyttäjätunnusta ja salasanaa koskevat asiakirjat säilytetään siten, että asiattomat eivät pääse käsiksi tietoihin. Asiakkaan tulee ilmoittaa FitWoodille viipymättä, jos voidaan epäillä, että asiattomat henkilöt ovat päässeet käsiksi Asiakkaan salasanaan. Asiakas on vastuussa kaikista Asiakkaan kirjautumistiedoilla tehdyistä ostoksista, mikäli Asiakas ei ole ilmoittanut asiasta. Jos FitWood epäilee, että Asiakas väärinkäyttää käyttäjätiliään tai kirjautumistietojaan tai muuten rikkoo yleisiä ehtoja, FitWoodilla on oikeus estää Asiakkaan pääsy käyttäjätililleen. FitWoodilla on lisäksi oikeus antaa Asiakkaalle uusia kirjautumistietoja.

Jos haluat nähdä toimituskulut, tuontimaksut ja verot, valitse alueesi luettelosta.

Huomaa, että tilatessasi sivustolta fitwood.com, olet vastuussa siitä, että tuote voidaan toimittaa laillisesti määräpaikkaan.
Vastaanottaja on maahantuoja, ja hänen on noudatettava kaikkia kohteen lakeja ja määräyksiä. EU-maiden ulkopuolelle lähetetyistä tilauksista voidaan periä kohdemaan tuontiveroja, tulleja ja maksuja.

Kansainvälisen lähetyksen vastaanottaja voi joutua maksamaan ​​tuontiveroja, tulleja ja maksuja, jotka peritään lähetyksen saapuessa vastaanottajan maahan. Vastaanottajan on maksettava tulliselvityksen lisäkulut; FitWood ei voi hallita näitä maksuja, eikä FitWood voi ennustaa, mitä ne voivat olla.

Tullikäytännöt vaihtelevat suuresti; ota yhteyttä paikalliseen tullitoimistoon saadaksesi lisätietoja. Kun tullausmenettelyjä tarvitaan, se voi aiheuttaa viivästyksiä, jotka ylittävät alkuperäiset toimitusarviomme.

Shopify Payments

Löydät lisätietoja Shopify Paymentsista täältä. Shopify käsittelee henkilötietojasi Shopifyn tietosuojatietojen mukaisesti.

Maksuvaihtoehdot:
- Luottokorttimaksut
- Shop Pay
- Apple Pay
- Google Pay
- PayPal Express

Shopify-maksut voivat vaihdella maittain. Jokaisella alueella voi olla erilaisia tuettuja maksutapoja. Tarkempia tietoja saat Shopify Paymentsin maakohtaisista vaatimuksista.


Klarna

Löydät lisää tietoa Klarnasta täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi Klarnan tietosuojatietojen mukaisesti.

Maksuvaihtoehdot:
- Verkkopankkimaksu
- Luottokorttimaksut
- Osamaksut
- Maksa myöhemmin (30 päivää)

Klarna voi vaihdella maittain. Jokaisella alueella voi olla erilaisia tuettuja maksutapoja. Tarkempia tietoja saat tutustumalla Klarnan vaatimuksiin maittain.

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti aluevalinnassa määritellyn arkipäivämäärän sisällä. Varastosta loppuneiden tuotteiden arvioitu toimitusaika mainitaan tuotesivulla. Huomaa, että tämä on arvio ja toimitus voi kestää odotettua kauemmin. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilausvahvistuksessa, kassalla ja/tai Verkkosivuston nykyisellä tuotesivulla.

Toimituksen noutopiste

Mikäli paketti noudetaan tietystä toimituspisteestä, Asiakkaan tulee tehdä se ilmoituksessa mainitussa ajassa. Paketit noudetaan yleensä henkilökohtaisesti voimassa olevalla tunniste- ja tilausnumerolla. Asiakas saa toimitusilmoituksen, jossa kerrotaan, milloin ja mistä paketti noudetaan tai vastaanotetaan. Ilmoitus voidaan tehdä sähköpostitse, tavallisella postilla ja jos asiakas on antanut matkapuhelinnumeron, myös puhelimitse tai tekstiviestillä. FitWoodilla on oikeus periä Asiakkaalta 20 € maksu, mikäli pakettia ei noudeta.

Ostaessaan tuotteita Verkkosivustolta Asiakkaalla on voimassa olevan kuluttajasuojalainsäädännön mukainen 14 päivän peruuttamisaika. Tämä tarkoittaa, että Asiakkaalla on oikeus peruuttaa mikä tahansa ostos ilmoittamalla asiasta FitWoodille 14 päivän kuluessa siitä, kun Asiakas tai tämän edustaja on vastaanottanut tilatun tuotteen (peruutusaika).


Peruutus

Mikäli Asiakas haluaa peruuttaa ostoksen, Asiakkaan tulee ennen peruuttamisajan päättymistä lähettää sähköpostia FitWoodin asiakaspalveluun osoitteeseen info@fitwood.com. Asiakkaan tulee ilmoittaa viestissä nimensä, osoitteensa, tilausnumero ja tuotteen nimi. Vaihtoehtoisesti Asiakas voi käyttää Kuluttajapolitiikkalautakunnan toimittamaa peruuttamisoikeuden vakiolomaketta.

Mikäli asiakas käyttää peruuttamisoikeuttaan, on hänen maksettava palautuksen toimituskulut, jotka on lueteltu Verkkosivuston palautussivulla. Asiakas vastaa myös tuotteen kunnon ylläpidosta sen vastaanottamisen ja palautuksen aikana. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun FitWoodille on ilmoitettu peruuttamisesta. Se tulee lähettää hyvin pakattuna, hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä laatikossaan ja/tai pakkauksessaan. Palautukset tulee tehdä FitWoodin asiakaspalvelun Verkkosivustolla ilmoittamien menetelmien ja ohjeiden mukaisesti.

Peruutuksen yhteydessä FitWood palauttaa tuotteesta maksetun summan, mukaan lukien alkuperäiset toimituskulut. Palautuksen toimituskuluja ei kuitenkaan palauteta, vaan ne vähennetään palautuksen kokonaissummasta. Jos vain osa tilauksesta palautetaan, alkuperäisiä toimituskuluja ei palauteta. Lisäksi FitWoodilla on oikeus vähentää hyvityksestä tuotteen arvon alenemista vastaava summa, jos sellainen on tapahtunut, koska tuotetta on käsitelty enemmän kuin on tarpeen sen toiminnan tai ominaisuuksien selvittämiseksi.

FitWood käsittelee hyvityksen ilman aiheetonta viivytystä 14 päivän kuluessa siitä, kun palautettu tuote on saapunut FitWoodin varastoon. Takaisinmaksu suoritetaan samalla maksutavalla, jota asiakas alun perin käytti, ellei toisin ole sovittu tai jos takaisinmaksua vastusteta.


Digitaalinen sisältö

Hyväksymällä Yleiset ehdot Asiakas hyväksyy ja hyväksyy, että peruuttamisoikeus ei ole voimassa muulla kuin aineellisella välineellä toimitettuun digitaaliseen sisältöön.